Kiemelt partnereink

Bejelentkezés

Rólunk mondták

Csendomné Éva, Budapest

Nem volt egy egyszerű dolgunk, mikor eldöntöttük, hogy kifestetjük a lakást, mert elég nagy a kínálat, és hát tudjuk a mai világban mindenki ért mindenhez.  A  honlapjuk és a  "rólunk mondták" rovat meggyőzőnek bizonyult,  ezért döntöttünk mellettük. Igy utólag elmondhatjuk,  hogy  igen nagyszerű emberekkel találkoztunk, akik korrekt, megbizható, rugalmas,  és munkájukra igényes emberek. 

Nagyon szép munkát végeztek, melyet  köszönünk Nekik.

A legközebbi festést is csak velük fogjuk végeztetni.

Mindenkinek szivől ajánljuk.

 

Pogány Aliz

Nem véletlenül profi csapat!! Minden a legnagyobb rendben zajlott, nagyon-nagyon kedves,  megbízható és korrekt szakemberek! Másnak is bátran ajánlom Őket, érdemes velük üzletet kötni, maximálisan elégedett vagyok és nagyon köszönöm  a fáradozást és a gyors precíz munkát.Ha akarnék sem tudnék semmi rosszat mondani.
 

Kovács Alexandra, Budapest

Péterék festették ki tavaly az irodánkat, így egyértelmű volt, hogy lakásunk felújításakor is őket kerestük meg. A gipszkartonozást, a festést és a díszlécek felrakását is határidőre, pontosan és szépen kivitelezték. Külön kiemelném, hogy nagyon tisztán dolgoztak, mindent letakartak fóliával, papírral, ragasztószalaggal, és fel is takarítottak maguk után, így a felújítás egyálatalán nem járt nagy kosszal és felfordulással ami nekünk nagyon fontos volt.

Szépen dolgoznak és jó áron, mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket.

 

Farkas Péter és Varga Katalin, Budapest, XIII. ker

Nehéz döntés volt számunkra, hogy melyik festőbrigádot válasszuk első közös otthonunk festésére, tapétázására, mert annyi vállalkozó hirdeti magát. A B-Lak Bt. Nívós festés. hu honlapja bizonyult számunkra a legígéretesebbnek, mert a weboldal is igényes és a referencia munkák is meggyőzőek voltak. A helyszíni felmérésen mindent átbeszéltünk, Béla és Péter több jó ötletet is adott a színekkel illetve a dekortapéták felrakásával kapcsolatban. A mi elképzeléseink és az ő tapasztalatuk alapján gyönyörű lett a lakásunk, öröm ide hazajönni!

Nemcsak a nevük nívós, de valóban a munkájuk is!

 

Molnár Gábor, Érd

A hétvégi házunk felújítására kerestünk szépen dolgozó mesterembereket. Jó ismerős ajánlása alapján kerestük meg a Nívós festés brigádját. A hőszigetelést kitűnően oldották meg és a homlokzatfestés is nagyon szép lett. Legközelebb is őket fogjuk hívni!

 

Raffainé Kacsó Dóra, Budapest

A „Nívós festés” csapatára az Interneten keresgélve találtunk rá. A referenciáik szép munkáról tanúskodtak, így árajánlatot kértünk. Már másnap kijöttek ingyenesen felmérni, és az árajánlatuk is korrekt volt. Nagyon szép lett új gyerekszobánkban a festés, a mázolás és a tapétázás, így kisfiunk már a csodaszép gyerekszobába érkezhet. Köszönjük szépen a megbízható, szép munkát!

 

Kassai Lórántné - Budapest

Egy ismerősöm által kaptam meg Béláék számát. Nagyon meg voltam velük elégedve, mert

messze felülmúlták az eddig nálunk dolgozott festők színvonalát, mind a munka terén, mind emberileg. Megbízható szakemberek, bátran ajánlom őket mindenkinek.

 

Köteles Mónika, Gyömrő

A lakásfelújításunkat a Nívós festés munkatársaira bíztuk.

Ismerősök ajánlották a céget a korrekt, megbízható és precíz munkájuk miatt. A felújítás munkafolyamata során semmi probléma nem merült fel, csak pozitív említést tudok róluk mondani. Minőségi, szép munkát végeztek, ami árban is teljesen elfogadható volt számunkra.

-          Hívjuk őket legközelebb is.

 

Budai István, Veresegyház

Házunk festését Seprős Béla vállalkozóra bíztuk. Rengeteg keresgetés után őt találtuk a legszimpatikusabb vállalkozónak. A felújítás előtt több vállalkozó árajánlatát kikértük és próbáltunk az arany középút vonalában maradni. Szímpátia és az árajánlat tükrében döntöttünk. Teljes mértékben elégedettek voltunk szakmai, emberi hozzáállásukkal és kivitelezési munkájukkal. Pozitívumként említeném, hogy amit a kezdetek kezdetén megbeszéltünk, azt pontosan úgy teljesítették, sőt rendkívül jó ötleteket adtak ahhoz, hogy házunk még otthonosabb legyen. A színek kiválasztásában szakértelmükkel harmonikus otthont kaptunk. Kiemelném még, hogy rendkívül tisztán dolgoznak.

- Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.-